• Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide 22L 1100W 230V Royal Catering

Symbol: 1007112
Brak towaru
735.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 9.9
Odbiór w punkcie 9.9
Paczkomaty InPost 11.99
Kurier Pocztex 18
Kurier Inpost 18
Dostępność Brak towaru
EAN 4250928646057
Zostaw telefon
Nazwa producenta: RCSV-02
Urządzenie do gotowania sous vide Royal Catering umożliwia obróbkę termiczną żywności  w niskich temperaturach, co pozwala jej zachować właściwości odżywcze. W metodzie wykorzystuje się plastikowe worki próżniowe. Model RCSV-02 nadaje się zarówno  do profesjonalnej, jak i domowej eksploatacji.
Zakres pojemności użytkowej wynosi od 5 do 22 l. Obudowę wykonano z łatwej w czyszczeniu stali nierdzewnej. Sprzęt o niedużej wielkości i ciężarze wygodnie zawiesza się na krawędzi naczynia za pomocą uchwytu. Usprawnia on również transport.  
Grzałka o mocy 1100 W zapewnia szybkie osiągnięcie żądanej temperaturyz zakresu od 0 do 90C z dokładnością 0,1C. Timer pozwala ustawić czas działania do 99 godzin. Parametry pracy  są widoczne na wyświetlaczu LED.  
Cechy:
- Gotowanie sous vide
- Duża pojemność użytkowa
- Stal nierdzewna
- Ergonomiczny uchwyt
- Termostat
- Timer
- Wyświetlacz LED
- Łatwe czyszczenie
- Niewielkie wymiary
- Możliwość dokupienia akcesoriów
Parametry techniczne:
  • - Model - RCSV-02
  • - Nr katalogowy - 1401
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Napięcie - 230 V
  • - Moc - 1100 W
  • - Materiał obudowy - Stal nierdzewna
  • - Zakres temperatury - 0 - 90C
  • - Zakres czasu - 0 - 99 h
  • - Min. pojemność wlewcza - 5 l
  • - Maks. pojemność wlewcza - 22 l
  • - Dokładność temperatury - 0,1C
  • - Wyświetlacz - LED
  • - Przewód zasilający - 1,2 m
  • - Instrukcja obsługi - Tak
  • - Wymiary (DxSxW) - 12 x 9 x 36 cm
  • - Waga - 2 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 20 x 14 x 41 cm
  • - Waga wysyłki - 2,5 kg

W zestawie:
- Urządzenie do gotowania sous vide RCSV-02
- Przewód zasilający
- Instrukcja obsługi
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie