-
Piec do pizzy elektryczny z szamotem na 8 pizz śr. 33 cm 400 V 8400 W




















Symbol:
1027072
7615.00
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 100 |
Dostępność |
Mało
|
Kod kreskowy | |
EAN | 4062859287793 |
Zamówienie telefoniczne: 794 051 168
Zostaw telefon |
Kod producenta: 10013510
Piec do pizzy marki Royal Catering pozwala przygotować najróżniejsze rodzaje pizz, tart, lahmacun czy focaccię. Sprawdzi się we włoskich pizzeriach, kawiarniach, barach z przekąskami i miejscach oferujących różne wypieki. Wyposażony został w dwie duże komory z ogniotrwałymi płytami z kamienia szamotowego oraz oddzielnie regulowane grzanie góra/dół do 400°C. Dzięki mocnej izolacji nagrzewa się w 70 min i optymalnie utrzymuje temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenia świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmuje tylko 4 minut. Pozwala to w mgnieniu oka serwować gotowe dania. Komory pieca mieszczą po 4 pizze o średnicy 33 cm. Wnętrze o wysokości 15 cm umożliwia przyrządzenie pizzy w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun. Cyfrowy panel pozwala włączyć grzanie i oświetlenie komór. Można też niezależnie ustawić temperaturę górnej i dolnej grzałki, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Moc 8400 W pozwala niezawodnie osiągnąć temperaturę 400°C. Płyty szamotowe zapewniają optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szerokie uchwyty pozwalają bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany. Urządzenie zostało wykonane z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwałe. Z łatwością znosi codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Dzięki gładkim i wytrzymałym powierzchniom piekarnik można wyczyścić w zaledwie kilka minut. Antypoślizgowe nóżki gwarantują stabilność urządzenia i zapobiegają porysowaniu blatu.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Piec do pizzy marki Royal Catering pozwala przygotować najróżniejsze rodzaje pizz, tart, lahmacun czy focaccię. Sprawdzi się we włoskich pizzeriach, kawiarniach, barach z przekąskami i miejscach oferujących różne wypieki. Wyposażony został w dwie duże komory z ogniotrwałymi płytami z kamienia szamotowego oraz oddzielnie regulowane grzanie góra/dół do 400°C. Dzięki mocnej izolacji nagrzewa się w 70 min i optymalnie utrzymuje temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenia świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmuje tylko 4 minut. Pozwala to w mgnieniu oka serwować gotowe dania. Komory pieca mieszczą po 4 pizze o średnicy 33 cm. Wnętrze o wysokości 15 cm umożliwia przyrządzenie pizzy w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun. Cyfrowy panel pozwala włączyć grzanie i oświetlenie komór. Można też niezależnie ustawić temperaturę górnej i dolnej grzałki, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Moc 8400 W pozwala niezawodnie osiągnąć temperaturę 400°C. Płyty szamotowe zapewniają optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szerokie uchwyty pozwalają bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany. Urządzenie zostało wykonane z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwałe. Z łatwością znosi codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Dzięki gładkim i wytrzymałym powierzchniom piekarnik można wyczyścić w zaledwie kilka minut. Antypoślizgowe nóżki gwarantują stabilność urządzenia i zapobiegają porysowaniu blatu.
Cechy produktu:
- - Piec do pizzy z mocną grzałką i doskonałą izolacją zapewnia stałą temperaturę do 400°C oraz krótki czas pieczenia,
- - Elektryczny piekarnik posiada niezależną regulację dolnego i górnego grzania dla idealnie przyrządzonych potraw i przyłącze do odprowadzania dymu,
- - Dwie duże komory zmieszczą po 4 pizze o średnicy do 33 cm i różnej wysokości np. w stylu chicagowskim czy nowojorskim,
- - Odporny na pęknięcia i trwały kamień szamotowy zapewnia chrupiącą pizzę za każdym razem, gdy ją upieczesz w piecu elektrycznym,
- - Odporna na korozję i gładka obudowa ze stali nierdzewnej jest łatwa w czyszczeniu.
Parametry techniczne:
- - Nr katalogowy - 10013510
- - Stan artykułu - Nowy
- - Model - RCPO-1016-N
- - Wymiary (DxSxW) - 94.5 x 110 x 82 cm
- - Antypoślizgowe nóżki - Tak
- - Czas nagrzewania - 70 m
- - Czas pieczenia pizzy - 4 m
- - Długość - 110 cm
- - Długość przewodu - 200 cm
- - Długość wewnętrzna - 69.8 cm
- - Do focacci - Tak
- - Do lahmacuna - Tak
- - Do pizzu w stylu nowojorskim - Tak
- - Do pizzy al Taglio - Tak
- - Do pizzy neapolitańskiej - Nie
- - Do pizzy sycylijskiej - Tak
- - Faza - 3/N/PE
- - Głębokość - 88 cm
- - Głębokość wewnętrzna - 68 cm
- - Izolowany uchwyt - -
- - Kolor - Czarny, Srebrny metalik
- - Komin - Tak
- - Liczba komór - 2
- - Liczba pizz na komorę - 4
- - Maksymalna średnica pizzy - 33 cm
- - Maksymalna średnica pizzy [cm] - -
- - Maksymalna temperatura [°C] - 400
- - Materiał - Stal nierdzewna, Stal malowana proszkowo, Glina ogniotrwała
- - Metoda grzania - Grzanie góra/dół
- - Minutnik - Tak
- - Moc [W] - 8400
- - Napięcie [V] - 400
- - Natężenie prądu - 12 Ah
- - Niezależnie regulowane komory - Tak
- - Obsługa - Cyfrowa
- - Oświetlenie - Tak
- - Otwory wentylacyjne - Tak
- - Otwory wylotowe - Tak
- - Połączenie - Elektryczne
- - Seria - ECO
- - Szamot - Tak
- - Szklane okno - Tak
- - Waga - 157 kg
- - Waga wysyłki - 200 kg
- - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 116 x 94 x 91 cm
- - Wysokość - 76.5 cm
- - Wysokość wewnętrzna - 15 cm
- - Zakres czasu [min] - 0-99
W zestawie:
- - Piec do pizzy
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.