• Gofrownica profesjonalna duża kratka 2 gofry brukselskie 2200W

Symbol: 1010169
Brak towaru
1404.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 11.99
Paczkomaty InPost 11.99
Kurier Inpost (Pobranie) 16
Kurier Pocztex (Pobranie) 16
Kurier Pocztex 18
Kurier Inpost 18
Dostępność Brak towaru
EAN 8711369212127
Zostaw telefon
Kod producenta: 212127

Gofrownica profesjonalna z dużą kratką na dwa gofry brukselskie marki Hendi to urządzenie, które znajdzie zastosowanie w hotelach, małych restauracjach, cukierniach, food truckach czy budkach z fast foodem. Żeliwna powłoka nieprzywierająca ułatwia zrobienie dobrze wyglądających i smacznych prostokątnych gofrów, a izolowany uchwyt oraz specjalny szpikulec zwiększają komfort pracy z urządzeniem.

Cechy i funkcje:
  • - Gofry belgijskie,
  • - 2 prostokątne gofry 3×5 kratek,
  • - Wymiar kratki na gofry 240x190 mm,
  • - Żeliwna powłoka nieprzywierająca,
  • - Regulacja temperatury za pomocą termostatu,
  • - Szpikulec do wyjmowania gofrów,
  • - Izolowany uchwyt,
  • - Wyjmowanarynienka ociekowa na tłuszcz,
  • - Zabezpieczenie przed przegrzaniem.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 1010169
  • - Kod producenta - 212127
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Materiał obudowy - Stal nierdzewna
  • - Materiał płyt grzewczych - Żeliwo
  • - Wymiary płyt grzewczych (DxS) - 240 x 190 mm
  • - Moc - 2200 W
  • - Napięcie robocze i częstotliwość - 220-240V ~ 50/60Hz
  • - Zakres ustawienia temperatury - 0°C ~ 300°C (temperatura maksymalna)
  • - Klasa ochronności - Klasa I
  • - Stopień ochrony przed wnikaniem wody - IPX3
  • - Regulacja temperatury - Tak
  • - Termostat - Tak
  • - Rodzaj gofrów - Brukselskie
  • - Kształt gofrów - Prostokątne
  • - Układ kratek gofrów - 3x5
  • - Liczba gofrów - 2
  • - Zabezpieczenie przed przegrzaniem - Tak
  • - Wymiary urządzenia (DxSxW) - 320 x 437 x 277 mm
  • - Masa netto - 18 kg

W zestawie:
  • - Gofrownica na 2 gofry - Hendi 212127,
  • - Szpikulec do gofrów.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie