• Stół wibracyjny zagęszczający do czekolady 57 x 29 cm 45 W

Symbol: 1024005
2725.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 0
Kurier Pocztex 0
Kurier Inpost 0
Odbiór w punkcie 0
Paczkomaty InPost 11.99
Dostępność Średnia dostępność
EAN 4062859073402

Zamówienie telefoniczne: 794 051 168

Zostaw telefon
Kod producenta: 10012528

Stół wibracyjny marki Royal Catering pozwala przyrządzić idealną czekoladę w cukierni czy piekarni. Za jego pomocą można niezawodnie zagęszczać masę kakaową i unikać kieszeni powietrznych. Dzięki kompaktowej konstrukcji sprzęt można ustawić na dowolnym blacie. Dlatego nadaje się również dla małych producentów czekolady i cukierni. Dodatkowo konstrukcja jest bardzo prosta. Ciągła powierzchnia wytrząsająca pozwala szybko i łatwo wytrząsać bąbelki powietrza z masy czekoladowej. Na batonach natomiast usuwa nadmiar czekolady z foremek podczas robienia skorupek. Daje to czekoladzie pożądaną strukturę i stabilność. Stół wykonano z mocnej i higienicznej stali nierdzewnej, jest łatwy w czyszczeniu. Gumowane nóżki redukują wibracje na powierzchni roboczej i chronią blat przed zarysowaniami.

Cechy produktu:
  • - Wykonany z wytrzymałej i higienicznej stali nierdzewnej,
  • - Zagęszcza masę czekoladową i redukuje kieszenie powietrzne,
  • - Intuicyjna obsługa dzięki prostej konstrukcji,
  • - Mieści się na każdym blacie roboczym,
  • - Stoi stabilnie na mocnych, gumowych nóżkach.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 10012528
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Model - RC-CMM02
  • - Napięcie [V] - 230
  • - Moc [W] - 45
  • - Wymiary (DxSxW) - 57 x 29 x 36 cm
  • - Waga - 8.6 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 59 x 37 x 39 cm
  • - Waga wysyłki - 10.24 kg

W zestawie:
  • - Stół wibracyjny
  • - Instrukcja obsługi
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie